Natuurlijk buiten

Corona-proof. Voor volwassenen en kinderen teken- en schilderlessen in de natuur buiten van de Ronde Hoep bij Ouderkerk aan de Amstel. Het is een dagcursus met een heerlijke lunch geserveerd. Waarvan het zelfgebakken brood vast beroemd gaat worden.

De omgeving biedt genoeg inspiratie om te beginnen met zijn uitzicht, planten en bomen. Soms zijn er koeien of schapen te zien.

Er wordt met verschillende technieken en materialen gewerkt zoals houtskool, oost-indische inkt, kleurpotlood, aquarelverf. Of je nu ervaring hebt met tekenen of nog nooit een potlood ter hand hebt genomen maakt niet uit. ‘Ieder mens is een kunstenaar’, is de beroemdste uitspraak van Joseph Beuys. Niet in de zin dat iedereen moet gaan schilderen, maar in de zin dat ieder mens creatief is. Het gaat voor ons om het plezier en tekenen kan hierbij een manier zijn.
Door te kijken naar de omgeving, deze bewust te worden en weer te geven op papier op welke manier ook, gebeurd er iets in je en dat is bijzonder.

De locatie is op fietsafstand van Amsterdam. Eerst een mooie fietstocht langs de Amstel en de Waver. Als het heel slecht weer is, verplaatsen we het festijn naar het atelier van Ebelina.

Of geef eens een andere soort verjaardag, ga met elkaar een middag of ochtend tekenen. We doen dit bij u thuis of op onze locatie buiten. Zie: Eens iets anders?

Neem contact op voor meer informatie.

Voorbeeld van tekenen in de natuur , zonder op het papier te kijken. technieken: houtskool, oostindische inkt en potlood.
Voorbeeld van tekenen in de natuur , zonder op het papier proberen te kijken.
Technieken: houtskool, oost-indische inkt en potlood.
uitzicht op de ROnde Hoep met weiland en koeien
lente, de appelbloesem bloeit
blauwe druif, het is lente. deze druif kan je al op zoveel verschillende manieren tekenen of schilderen. zwart-wit of in kleur. abstract of heel precies.