Tekenen en schilderen voor volwassenen en kinderen in de natuur van de Ronde Hoep bij Ouderkerk aan de Amstel. Het is een ochtend- of middag cursus.

de Knutselclub in de natuur om te tekenen en schilderen voor kinderen en volwassenen

ook mogelijk voor kinderen met niet zoveel geld
https://jeugdfondssportencultuur.nl/
Het landje bij de Waver

De omgeving biedt genoeg inspiratie. Om te beginnen door het uitzicht, de planten en de bomen. Soms zijn er koeien of schapen te zien.

VOOR IEDEREEN

Of je nu ervaring hebt met tekenen of nog nooit een potlood ter hand hebt genomen maakt niet uit. Je hoeft voor deze creatieve tekenworkshop geen tekenvaardigheden te hebben. We begeleiden je stap voor stap hoe je van een inspiratie naar een mooie creatie komt.
‘Ieder mens is een kunstenaar’, is de beroemdste uitspraak van Joseph Beuys. Niet in de zin dat iedereen moet gaan schilderen en tekenen, maar in de zin dat ieder mens creatief is. Het gaat om het plezier in het maken van iets. Door te kijken naar de omgeving, deze bewust te worden en weer te geven op papier op welke manier ook, gebeurd er iets met je en dat is bijzonder.
Er is papier en materiaal aanwezig. Als je zelf een schetsboek hebt, kun je dat natuurlijk ook meenemen.

MATERIAAL

Er wordt met verschillende technieken en materialen gewerkt zoals houtskool, Oost-Indische inkt, kleurpotlood, (vet)krijt, aquarel – en acrylverf. Elke les wordt er met een ander materiaal gewerkt, van zwart-wit naar kleur.

de Knutselclub in de natuur om te tekenen en schilderen voor kinderen en volwassenen

De Knutselclub neemt deel aan het Jeugdfonds Sport&Cultuur Amsterdam, waardoor het mogelijk is om kinderen met niet zoveel geld ook buiten te laten en tekenen.

DE LESSEN

Van micro naar macro, van dichtbij naar veraf.

WAAR

De locatie is op fietsafstand van Amsterdam. Eerst een mooie fietstocht langs de Amstel en de Waver. Of kom met de metro en de fiets. Als het heel slecht weer is, verplaatsen we de les naar het atelier van Ebelina.

uitzicht op de ROnde Hoep met weiland en koeien

WANNEER EN DE KOSTEN

Zondagochtend van 11.30-14.00 uur per rit van vijf lessen 125 euro p.p.
Woensdagmiddag van 14.30-17.00 uur per rit van vijf lessen 125 euro p.p.

Inbegrepen:

  • Cappuccino/koffie & thee
  • Gebruik van materiaal

Het is altijd mogelijk in te stappen.

tekenen aan de tafel ouderkerk aan de amstel waver amsterdam

JARIG / GEZELLIGE MIDDAG?

Geef eens een andere soort verjaardag of gezellige middag,
bedrijfsuitje of teamuitje ga met elkaar een middag of ochtend tekenen, op een datum naar voorkeur? We doen dit bij u thuis of op onze locatie buiten. E-mail of bel ons voor de mogelijkheden!
Zie ook: Eens iets anders?

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE.

Voorbeeld van tekenen in de natuur , zonder op het papier te kijken. technieken: houtskool, oostindische inkt en potlood.
Voorbeelden van tekenen in de natuur.
Technieken: houtskool, oost-indische inkt en potlood.
Tekenen met een takje en Oost-Indische inkt
lente, de appelbloesem bloeit.
de Knutselclub in de natuur om te tekenen en schilderen voor kinderen en volwassenen
blauwe druif, het is lente. deze druif kan je al op zoveel verschillende manieren tekenen of schilderen. zwart-wit of in kleur. abstract of heel precies.